| seflafemeidarfarabani a întrebat:

Daca am o placa video gtx 1050 ti o pot pune la un calculator Intel core duo cpu 3. 00ghz 3.00ghz 4gb ram? Am o unitate DELL care nu e de gaming.Raspundeti urgent!

3 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Atata timp cat exista un port PCIe x16 in care sa o pui, DA.

| 2EXA a răspuns:

Buna.Si eu sunt detinatoare de o astfel de placa video.Nu am avut niciodata probleme insa eu detin un i5 de 3.2 ghz.
In primul rand trebuie sa ai un port PCIe x16 ca aceasta placa sa functioneze cu procesorul.Verifica la specificatiile tehnice.
O seara faina sa ai.

| ziftode a răspuns:

Daca calculatorul are socket mai mare de 775 (nu si egal, daca ai 775 o sa ai probleme) atunci da
altfel, o sa ai probleme tampite (de gen merge, merge si apoi crapa fara nici un motiv... am avut problema CRETINA, de gen aveam doua placi video identice pcie 2.0, placa de baza 1.0 si odata pe saptamana imi crapa, si trebuia sa schimb placa video cu cealalta... stiu ca suna incredibil, dar chiar asa mi se intampla si aia era singura solutie), in plus fps-ul o sa fie mai slab decat poate placa video din cauza ca pcie nu face fata
si nu te uita ca are pcie 16x... sunt deja cateva versiuni, o placa de baza cu 775 are versiunea 1.0, 1.1 foarte, foarte rar 2.0
iar placa video e sigur pcie 16x versiunea 3.0

cati pini are socket-ul poti sa vezi cu diverse programe de pe net cum ar fi hwinfo, aida64, cpu-z, etc.