Iri mai amintesti intrebarile si raspunsurile pe care leai dat atunci cand tiai facut Id? Findca daca vei de raspunsurile corect la primele 2 intrebari pe care leai ales vei descoperi parola, insa daca leai uitat, poti sa iti iei Adio de la Id.Asta e.
Nu cred ca o mai poti afla, cred ca singura cale fara programe este sa iti faci un nou id de ex: -----------
@yahoo.com
am patit asta cand am lasat telefonul la un prieten, el a intrat si a schimbat parola, de atunci nu o mai stiu.Incearca sa iesi de pe mess si dai la "Get a new Yahoo ID" intri iti pui alea alea si iti creezi cont. Sau intri la Forgot your password si stii tu mai departe.
Intri la yahoo Romania si jos pe acolo scrie am uitat parol d-ai acolo scrie id si cateva date personale si gata poti alege alta parola.
Nu poti, dar poti sa ti-o schimbi intrand pe yahoo si schimbandu-ti id! Sper ceva te-am ajutat...
Pentru cei care vor cateva trucuri de aflare a parolelor add m_marius_catalin@yahoo.com ( aflare nu spargere )
Pentru "aflarea" nu spargerea de parole yahoo, facebook, etc... add : m_marius_catalin@yahoo.com, am cateva trucuri in care te pot ajuta cu ceea ce ai tu nevoie :). in video de mai jos am facut acel tutorial sa vedeti cum puteti intra in pc cuiva doar cu ip-ul sau! http://www.youtube.com/watch?v=0cPnqQxqkDc
Atunci cand ti-ai facut id de mess ai raspuns si la niste intrebari.In caz ca vei uita parola vei raspunde la acele intrebari corect si vei rezolva problema!
anonim_4396 întreabă:
adryano_1099 întreabă: