anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca cineva iti are ip-ul telefonul, ce iti poate face?

Si daca este avansat sau nu

22 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Bizon95 ti-a raspuns cel mai bine. Nu are ce face cu el si poate sa te pupe in fund. Conditia sine qva non este sa nu aiba buzele reci.

Răspuns utilizator avertizat
| Bizon95 a răspuns:

Poate sa si-l bage pana sus unde soarele nu patrunde
pentru ca telefonul NU are ip routabil
ce inseamna asta: telefonul NU poate fi accesat de pe internet, cu initierea connexiunii din afara telefonului

asta se aplica si pe wifi si pe 4g, in ambele cazuri ip-ul NU e routabil

sunt alte solutii de hack, dar nu cu ip-ul telefonului!

| TOMMYCASH a răspuns (pentru Bizon95):

Cineva mi-a stiut ip-ul, si am intrat pe google si am scris ip si fix ala era si tot asa e

| Bizon95 a răspuns (pentru TOMMYCASH):

Ca sa faca asta are o aplicatie pe care o poate controla la tine in telefon
sau esti pe acelasi wireless cu el

insa e interesant ca a reusit

oricum, telefonul e gandit sa faca fata si la atacuri de pe reteaua locala, chiar daca s-a urlat mai sus, sus si tare, totusi, daca intrii pe un free wifi, si hacker-ul intra pe acelasi free wifi, iti poate accesa telefonul via IP-ul de retea locala, pentru ca si el e pe aceeasi retea

| Ineys a răspuns:

Nimic, e vrajeala. Vrea doar sa te sperie. Daca era asa simplu toata lumea facea pe hacker-ul si spargea PC-uri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Învață să faci diferența dintre IP telefon și IP alocat de providerul de internet. Pentru ca IP-ul telefonului este diferit de IP-ul. providerului. Dacă îți verifici IP prin nu știu ce site vezi IP 210 etc. Dar IP real al telefonului este cel vizibil în setări /despre telefon /informații despre telefon și rețea /IP.

Cu IP primit de la provider nimic nu poate face pentru ca acolo localizează antena provideului de internet. Nu adresa ta de acasa.

| Alexandrionelu a răspuns (pentru anonim_4396):

Ip-ul real al telefonului? Cred ca ai făcut o confuzie, poate vroiai sa zici MAC.