| xGamerZ212 a întrebat:

Salut TPU,daca de exemplu sterg istoricul pe browser,mai exista vreo cale sa vad pe ce am umblat, gen eu sunt pe abonament la digi si este vreun desfasurator ceva?

6 răspunsuri:
| Speed99 a răspuns:

Majoritatea browser-elor te avertizeaza cand intri pe icognito ca desi ele nu iti memoreaza istoricul in computer, ISP-ul il pastreaza si il poate arata la cerere la cel care a facut abonamentul cu ei.

Acelasi lucru e valabil si pentru stergerea istoricului.

Răspuns utilizator avertizat
| rrrp a răspuns:

Daca ai sters history ul nu. s ar putea sa iti mai ramana niste cookieuri.

daca vrei sa nu ramana in history cand intri pe ceva si sa nu ramana nici cookieuri poti sa incerci new >> private window sau incognito.

probabil au mai ramas pagini si in cache deci poti sa l stergi si pe ala daca vrei.

ideea e ca la tine in calc nu au ramas dar tot ce e la tine in calc a trecut inainte pe la providerul tau de net, deci ei clar stiu ce date s au transferat, cu ce browser, ce sistem de operare si multe altele.

pe alea nu poti sa le stergi pentru ca raman la provider pe server (cel putin un timp). si ei le pot asocia mai tarziu.

cam la fel cum face googleul cand se tine dupa tine mereu... pentru ca stie ca esti tot tu...