Acta inseamna ca daca iei orice fisier de pe internet se transmite la serverul de la reteaua de internet si poti primi sanctionari cu : dosar penal, amenda sau sa nu mai ai acces la internet. Messengerul nu are cum sa se inchida si nici jocurile pe site(browser), radiourile o sa poti sa le asculti doar pe site (browser) Deci daca vrei sa iei un joc, o melodie sau orice fisier trebuie sa il cumperi. FUNDA?:d
Daca se aplica acta sau zis cu jocurile online(cs de ex) facebook, messenger dar poti sa asculti muzica pe winamp dar daca descarci muzica de pe net poti fi amendat sau poti face inchisoare pentru ca nu ai drepturi de autor.Firma la care ai nu net este obligata sa vada tot ce faci tu pe net.Adica pe ce sinte ai intrat.ce te-ai jucat, ce ai downloadat etc Funda?
Ma refer pot sa ascult radio de ex Radio KissFm. Intelegi? Nu la muzica descarcata de pe internet, ca daca se aplica eu merg in oras si imi cumpar cd cu jocuri muzica, filme tot ce imi trebuie.
Pai, daca ACTA se aplica nu vei mai putea downloada jocuri, muzica, programe, iar cei de la internet de unde ai (ROMtelecom, etc) sunt obligati sa-ti vada istoricul si daca gasesc vreun download neautorizat sau siteuri neautorizate poti face 5 ani de inchisoare sau o amenda "frumoasa". De asemenea daca pui un video pe youtube cu o melodie protejata de drepturi de autor in fundal, ajungi la aceeasi pedeapsa. ETC...