| LoveIsLove4Ever a întrebat:

dau funda. am o dorinta foarte mare ai imi e frica sa o indeplinesc. de aceea solicit ajutorul vostru. de multi ani imi doresc sa urc in cabina vatmanului din tramvai. nu conteaza ca e bucur-LF, V3A sau TATRA T4G. doar sa ma lase sa intru si sa traiesc expeeienta asta eventual sa si claxonez. dar lasand laoparte descrierea intrebarea este urmatoarea : exista vreo sansa ca atunci cand intreb sa imi dea voie? le este interzis sa lase pasageri inauntru? daca ma lasa si sunt la capat de linie ma lasa sa ma asez pe scaunul lui? va rog sa imi raspundeti. am mers suficient tur-retur cu tramvaiul. oficial am mers de la un capat la altul cu toate liniile de tramvai din Bucuresti. rog un raspuns. scuzati categoria dar este cea mai accesata

4 răspunsuri:
| HailSithis a răspuns:

Iti trebuie permis deci nu, nu cred ca te va lasa sa conduci!

| LoveIsLove4Ever explică (pentru HailSithis):

Nu prea ai inteles. vreau DOAR SA MA ASEZ PE SCAUN cat e soferul afara sa se odihneasca la capatul de linie ( 5 minute ) sa ma uit la bord si in nici un caz sa il conduc. macar sa ma lase sa urc de la militari caci de acolo nu se urca nimeni pe o distanta de 4 statii. stiu ca am nevoie de permis. macar sa ma lase in cabina. stii daca au voie?

| HailSithis a răspuns (pentru LoveIsLove4Ever):

Nu ai voie dar daca omul e rezonabil te va lasa!

| mihaa42 a răspuns:

E o dorinţă cam mare... Dar îţi sugerez să incerci. Orice e posibilwinking