| LoveIsLove4Ever a întrebat:

.Salut TPU. dau funda. am o dorinta foarte mare ai imi e frica sa o indeplinesc. de aceea solicit ajutorul vostru. de multi ani imi doresc sa urc in cabina vatmanului din tramvai. nu conteaza ce tip este. doar sa ma lase sa intru si sa traiesc expeeienta asta eventual sa si claxonez. dar lasand laoparte descrierea intrebarea este urmatoarea : exista vreo sansa ca atunci cand intreb sa imi dea voie? le este interzis sa lase pasageri inauntru? va rog sa imi raspundeti. am mers suficient tur-retur cu tramvaiul. oficial am mers de la un capat la altul cu toate liniile de tramvai din Bucuresti. rog un raspuns. scuzati categoria dar este cea mai accesata

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Vatmanul nu are voie sa lase pasageri in cabina.

| matrix100 a răspuns:

Vatmanul nu cred ca are voie sa te lase in cabina, desi am vazut si exceptii de la aceasta regula. Daca as fi in locul tau si mi-as dori atat de mult acest lucru as cumpara un pachet de Kent si as incerca sa il "mituiesc" putin pe nenea Vatman cu aceasta atentie pentru a-mi atinge scopul. Succes happy

| neutrino a răspuns:

Mergi la capat de linie si cu siguranta ca vei gasi pe cineva amabil sa -ti satisfaca aceasta mare placere.