| SmoKKKeR a întrebat:

dau funda! Am si eu o problema cu laptopul:Am un Acer TravelMate 8000 si cand il deschid imi apare Starting Windows apoi cand trebuie sa imi apara aia sa bag parola imi apare negru si eroarea asta:explorer.exe-Application Error The instruction at 0x6BD3065A referenced data was not placed into memory because of an I/O error status of 0x000009c.Click on OK to terminate the program.Cand trebuie sa bag se face negru apare de vreo 3-4 apoi se face normal apoi cand inra in dekstop apare din nou si dupa ce o inchid apare din nou si din nou si din nou......VA ROG AJUTATI-MA DAU FUNDAAAAAAAA

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

O crepat „măiestria" Microsoft-ului. Dacă ai luat laptop-ul cu Windows preinstalat, „condoleanțe", e ceva normal să pățești de-astea, că după ce că pltești licența îi mai și de calitate proastă Windows-ul preinstalat pe el.
Dacă ai instalat tu unul pe el poate fi problema de la kit-ul de instalare care ori e contrafăcut, ori ai contatcat un virus ce a distrus sistemul.
Remediu
Trebuie să resoftezi laptopul, dar nu înainte de a recupera datele de pe hard disc.
Pentru asta poți accesa datele din acesta folosind o distribuție linux butată de pe un chic usb în mod live, și apoi să le salvezi fie pe un HDD extern fie pe DVD-uri. ZToate distribuțiile Linux Live Cd au și o aplicație de scriere cd/DVD, inuititvă și ușor de utilizat.
Succes

1 răspuns:
| DeyCj a răspuns:

De asemenea mai pot și probleme hardware cum ar fi:
Erori de magistrală de sistem
Erorile de memorie care pot include probleme de paritate sau de tip ECC (Error Correction Code)
Erorile de memorare în cache din procesor sau componentele hardware
Erori de tip TLB (Translation Lookaside Buffers) în procesor
Alte probleme detectate de hardware specifice distribuitorului CPU-ului.
Probleme detectate de hardware specifice distribuitorului