Da, asa este, capul este in imprimanta si rezervoarele separat. Cele mai proaste imprimante din pacate. Crad ca te paste o imprimanta noua. Capul ala e cat imprimanta. Alta data nu-ti mai lua astfel de imprimanta. Cauta modele care au cartusul cu tot cu cap. Canon sau HP. Genul asta de cartuse: http://www.concordsupplies.com/_webcache/hewc9321fn_1_1.jpg
Si sfat, nu-ti mai lua pe jet. Ia-ti laser! Da vezi ca tu ai la imprimanta asta cartuse cu cip. S-ar putea sa nu fie capul totusi. Cartusele astea nu se incarca. E posibil daca zici ca ai listat mult, sa fie gol.
Ah te referi la cartus sau la capul de printare. Nu-mi pasa de cartus, am altul nou dar nu as vrea sa arunc multifunctionalul din cauza unui cap de printare care poate poate fi reparat. NIci asta nu se mai poate repara? Adica m-au mintit? Am citit undeva ca daca ii dau head cleaning e posibil sa mearga.
Ti-am dat funda desi raspunsul este altul. Am luat o bucata de vata si cu putin spirt si am sters capul din imprimanta. S-a luat negru pe vata si acum tipareste! Am scris asta pentru cei care saracii mai trec prin asa ceva, ca si mine. Desigur ca iti multumesc k0sti pentru ajutor si efort. Cartusul nu este gol, la atita lucru ma pricep si eu si chiar daca nu as sti, arata meniul imprimantei nivelul de cerneala. Multumesc, o zi buna!
Are capul in imprimanta si rezervoarele separat. M-am uitat eu pe net si am vazut. Asta e imprimanta: http://source.patronbolt.hu/......0290_0.jpg
Chestia asta cu "habar nu am" nu e ok. Deci atentie la ce-ti spun acum. Aceste modele de imprimante sunt cele mai proaste. Capul de scriere nefiind pe cartus si fiind separat duce la o paguba importanta cand se strica. In speta arunci imprimanta. La celelalte care au capul de imprimare pe cartus, arunci numai cartus cand se strica. Cartusele de la imprimanta ta nu se incarca, sunt cu cip. Exista un resetor de cipuri dar nu tot timpul functioneaza acel reset. Deci asta este iarasi o mare problema din punct de vedere al bugetului. Din aceasta cauza trebuie mare atentie la cartuse sa nu ramana fara cerneala ca se usuca capul si se infunda duzele. Si asa placutele alea piezo de la cap au un anumit numar de ore de functionare, dupa care cedeaza. Asta inseamna alta imprimanta. Ca sa tragem linie si sa revin asupra modelului de imprimanta, niciodata sa nu mai achizitionezi imprimante cu cap si rezervoare separate. Cel mult asa ceva: http://www.concordsupplies.com/_webcache/hewc9321fn_1_1.jpg cartuse cu tot cu cap. Care se si pot refila. Si chestia aia cu "head cleaning" ar fi bine sa o faci mai des. Si inca un sfat: ai sau nu de lucru cu imprimanta, dai cel putin o pagina pe saptamana sa scrie. Ca sa stea tot timpul duzele umede, sa nu se usuce. Cateva randuri acolo, ii face bine!
Sa traiesti! Sa-ti faci MII de case in Bucuresti! (asta ca sa fac si o poezie, pentru tine special). Sfaturi foarte util. Este un multifunctional si il mai folosesc la scanare, de-aia nu l-am aruncat pina acum. O sa-i dau un print pe saptamana. Stii ce e ciudat? Ca celelalte capuri colorate nu au avut nici o problema, desi si la ele printam si mai putin decit la negru. Am putut pune cartuse neoriginale. Sper sa ma mai tina un pic ca nu am bani de imprimanta noua. Te pupic! Multumesc inca o data.
Nu ai pentru ce! Mersi si eu! Stiu, tocmai de aia am si spus ca a fost o investitie proasta. Astfel de imprimante sunt pentru cei care isi permit sa schimbe cartusele toata ziua si sa renunte la ea cand se strica. Cand o sa vina vremea sa o schimbi, mare atentie la ce cumperi. Nu mai pleca la vanatoare fara pusca!
Da, asa este, capul este in imprimanta si rezervoarele separat. Cele mai proaste imprimante din pacate. Crad ca te paste o imprimanta noua. Capul ala e cat imprimanta. Alta data nu-ti mai lua astfel de imprimanta. Cauta modele care au cartusul cu tot cu cap. Canon sau HP. Genul asta de cartuse: http://www.concordsupplies.com/_webcache/hewc9321fn_1_1.jpg
Si sfat, nu-ti mai lua pe jet. Ia-ti laser! Da vezi ca tu ai la imprimanta asta cartuse cu cip. S-ar putea sa nu fie capul totusi. Cartusele astea nu se incarca. E posibil daca zici ca ai listat mult, sa fie gol.
S-ar putea sa avem aceiasi problem dar cum stii ca nu s-a golit cartusul?