| MisterIcs a întrebat:

De ce imi merge calculatorul greu cand intru pe net? De exemplu cand apas o tasta apare in campul de scris dupa cateva secunde, apoi pe youtube filmele se vad ca si cum ar fi mai multe poze care se misca si nu se vad toate scenele. Desi net-ul imi merge bine. Ajutor, vă rog!

8 răspunsuri:
| neymar79 a răspuns:

Probabil ai virusi... daca zici ca nai probleme cu netu

| WR104 a răspuns:

Cred ca ai nevoie de o actualizare a driverului de la placa video, nu ti-ar strica sa actualizezi chiar toate driverele folosind un program gen driver genius.
Succes.

| ynna93 a răspuns:

Oricine iti va recomanda un fresh install o.s. (reinstalare de windows), dar daca totusi persista, pot fii 2-3 probleme, 1st driverii placa video,cele de net,sau desi nu pare, poate ai probleme la temperaturile la video/procesor/hdd/placa de baza, uita-te la temperaturi, si le luam prin eleminare, cheers!

| asdasdasdasdfg a răspuns:

Instaleaza-ti windowsul si va merge sigur bine. asa patesc si eu cam dupa 2 luni dupa ce am instalat wind. incepe sa se blocheze si sa mearga aiurea. :d

| nik23 a răspuns:

Virusi.clar.winking

| Cartitza a răspuns:

Cauta pe cineva sau fa singur/a o defragmentare.
Funda?

| djdani1 a răspuns:

Ai calulatorul PLIN CU FISERE NEFOLOSITOARE! Ti-l ingreuneaza.Iti recomand ca faci o defragmentare si sa il cureti cu ccleaner.
Bafta!

| MTL a răspuns:

Lasa-mi id-u tau de mess si ti-l fac