Ori s-ar putea sa ai un virus ce incarca nucleul/nucleele procesorului ori temperatura procesorului/placii video este prea mare. Ca sa rezolvi problema cu praful, iei o pensula de preferat si cureti unitatea iar legat de virusi, o formatare sau reinstalare/antivirus.
Vezi aici 3 programe care sa te ajute sa rezolvi problema fara sa fii nevoit sa iti pui windowsul http://www.tocilarii.ro/......mai-rapid/
Nu chiar reinstalare, sunt mai multe optiuni o optimizare, defragmentare-curatare disk, devirusare si etc.
Salut! Pai probrabil iti merge greu din cauza ori ai luat un virus de pe net sau l-ai luat dintr-un joc descarcat. Cel mai bine ar fi sa reinstalezi windowsul.Bafta!
Pai cam da, ar trebui sa iti reinstalezi windowsul ca cel mai probabil ai luat un virus cam urat.In mod normal un pc se reformateaza cam odata la 3 luni(pentru siguranta acestuia). Data viitoare numai baga tot felul de prostii in el si nu mai naviga pe nu stiu ce pagini web ca e de rau.Invata sa umbli cu antivirusul!
Deci in primul rand poate fi un cs care sa nu accepte ce ai tu sau pur si simplu ai luat destroy pe vreun server Incearca sa-l dezinstalezi/stergi si dupa baga altul, s-ar putea sa mearga. Daca nu merge este virusat pc-ul si trebuie sa schimbi windows (daca n-ai antivirus).
Eu tot cred ca este de la windows. Am bagat de ceva timp in urma windows vista mi-a mers bine 2 zile, dupa aceea foarte greu mergea.
Lofot întreabă: