anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce pot filma cu fraps numai 30 de secunde si nu mi se aude vocea? Pe windowa 7 imi mergea perfect(se auzea vocera, filmam cat voiam etc.)Acum am win 8 si nu merge.Cum sa-l fac sa mearga?

Răspuns Câştigător
| horia2012 a răspuns:

Dezinstaleaz-l si il instalezi cu drept de administrator si in modul compatibil. Click dreapta pe instalul executabil (.exe), alegi "run as administrator"-OK. Il instalezi.
Dupa ce ai terminat instalarea, inainte de a deschide programul,
te duci pe.exe al programului (C:\program files..program files (x86)\nume program.
click dreapta pe executabil-proprietati-compatiblity si bifezi
"run this program in comp...mode" si alegi Windows 7.

| anonim_4396 explică (pentru horia2012):

Windows 7? Eu am 8, merge la fel ca pe 7?

Am facut tot ce ai zis si nu merge...

| horia2012 a răspuns (pentru anonim_4396):

Era o posibilitate. Sunt aplicatii care nu merg pe Windows 8 si atunci trebuiesc instalate in modul compatibil. Daca nu merge nici asa, inseamna ca aplicatia nu e compatibila cu W8. Mai poti incerca pentru a filma mai mult de 30 sec, tasta F9, iar pentru sunet si voce, te duci la tabul "fraps video" si vrifici sa fie bifate, "record windows sound" si "capture external sound". Daca nici asa nu merge, instaleaza bandicam. Sunt destui care s-au lovit de problema asta cu fraps pe W8.

Am gasit problema cred laughing imi trebuia fraps cu licenta ca sa filmez mai mult de 30 de secunde si cel care il aveam nu avea licenta.Deci mi-am luat fraps cu licenta si acuma pot filma cat vreau ar tot nu merge sunetu si am bifat ce ai zis...

| horia2012 a răspuns (pentru anonim_4396):

Era normal sa nu te lase sa filmezi mai mult cu programul fara licenta.
Ar fi trebuit sa te anunte programul. Fraps nu e gratis. Mai uita-te aici la setari, ultima parte:
http://www.fraps.com/faq.php
Mai umbla pe la setarile "audio recording" din windows. Volum la inregistrare, vezi ce e bifat sau nu.
Incearca si asta, nu e gratis dar din cate am citit la altii care fac clipuri din jocuri e foate bun:
http://www.softpedia.com/......tory.shtml

5 răspunsuri: