| Energyboy a întrebat:

De ceva vreme calculatorul meu ventileaza foarte puternic specific ca nu este notebook sau netbook.Am curatat ventilatorul de praf si l-am asamblat perfect cum era inainte si microprocesorul este dat cu o crema de racire speciala.Intrebarea mea este dc in timpul ventilatiei scoate un zgomot foarte puternic (procesorul are o temperatura constanta de 40 grade celsius).
Ma deranjeaza sunetul dar nu ma ingreuneaza in timpul utilizarii lui. Funda la cel care ma ajuta.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceeasi problema am avut si eu trebuie sa schimbi CPU Coolerul si interCoolerul 50 60 de lei cu totul.Dar nu trebuie sa te ingrijoreze, asa fac toate calculatoarele, dupa un anumit timp.

4 răspunsuri:
| laurentiu80 a răspuns:

E foarte posibil sa se fi uzat... ia-l desfa-l si unge putin rulmentul cu putin ulei, si cam asta e tot.

| rater1994 a răspuns:

Pai fi atent/atenta din moment ce CPU-ul tau nu depaseste 40 de grade e clar ca ventilatorul tau tureaza o putere mai mare.Adica merge mai repede decat deobicei.Si daca nu e asta schimba-l sa vezi dar vezi sa "tureze" tot asa de repede.

| rater1994 a răspuns (pentru rater1994):

Sau daca vrei intra in BIOS si modifica puterea ventilatorului sa nu se mai auda asa de tare dar daca faci asta iti va creste temperatura pc-ului poti sa duci pana la 70 de grade.

| Energyboy explică (pentru rater1994):

Pai nici atunci nici acum nu depaseste valoarea de 40 de grade am rotunjit in plus valoarea initiala.