Am vazut pe multe forumuri ca se discuta problema, am pus-o si eu pe blog http://justcosmin.blogspot.ro/......er.html... Nici nu intru bine pe messenger si vad cum apar diverse ID-uri SPAM sau mesaje cu link-uri dubioase. Ideea e sa nu da-ti accept la asemenea ID-uri si nici sa nu intrati pe site-urile respective. Pentru mesajele primite pe offline de la diverse ID-uri este o solutie: Meniu>Ignore List si se bifeaza prima optiune. Cat tine de ID-urile SPAM care tot cer aprobare, nu am gasit inca o rezolvare.
Mie nu imi dau link-uri.Pur si simplu intra in vorba si bineinteles nu am raspuns, am bifat "Ignore anyone...". Cred ca o sa introduc si un server proxy...
Salut!
Si eu patesc acelasi lucru de o perioada de timp.Nu te alarma! Da-le deny si ignore all future messages.Bafta! Eu cand vad de asta mi-e frica sa nu fie virusi nu de persoanele propriu-zise.
Buna! Si eu am patit asa. La mine erau englezi si vroiau sa-mi arate cum "se distreaza" ei la webcam. Oameni fara cap!
Si eu primesc la fel, chiar si ieri am primit doua id-uri in genul "qdsfew8400", mie mi-au aparut la add, cand am vazut care-s id-uriile pac ignor, am mai primit asa ceva si chiar am vb cu unu care vorbea engleza..nu prea intelegeam ce dq vroia
Si mie mi s-a intamplat azi.a verificat si persoana pare sa fie reala.nu a vorbit si nu era online deci nu se stie.ideal este sa nu mai dai add daca nu stii cine e, cel mai sigur evita
Da, stiu despre ce vorbesti, si mie mi se intampla, faza e ca la mine vor sa imi dea videochat pe webcam. Oameni fara minte... Da-le ignore, am cred ca vreo 40 persoane la lista de ignorati
Da si eu primesc la fel, pl mea, nu stiu ce sa mai fac! or fi oare boti, dar nu cred...persoanele pe care le-am intalnit vorbeau doar in engleza, si era o tipa (vorbesc destul de frecvent engleza)! Vrea 4 id-uri din astea am primit! Nu stiu ce sa fac...da eu zis sa le dai ignore si sa iti faci alt id, le zici tuturor din lista ca ti-ai facut unul nou si gata