| AndreiGabi a întrebat:

De ceva vreme (cam o luna),id-uri "suspicioase" imi dau add. Nu am bagat acest lucru in seama pana azi cand un prieten,aflat intr-un alt capat al tarii mi-a spus ca are aceiasi problema. Persoanele respective vorbesc in engleza, rusa, sau drc mai stie ce limba pe care nu o inteleg.Id-urile sunt de genul nckam1900(o combinatie de taste la nimereala). Mai pateste cineva acest lucru? Vreau sa stiu daca este doar o coincidenta sau...habar nu am.
Funda!

Răspuns Câştigător
| JustCosmin a răspuns:

Am vazut pe multe forumuri ca se discuta problema, am pus-o si eu pe blog http://justcosmin.blogspot.ro/......er.html... Nici nu intru bine pe messenger si vad cum apar diverse ID-uri SPAM sau mesaje cu link-uri dubioase. Ideea e sa nu da-ti accept la asemenea ID-uri si nici sa nu intrati pe site-urile respective. Pentru mesajele primite pe offline de la diverse ID-uri este o solutie: Meniu>Ignore List si se bifeaza prima optiune. Cat tine de ID-urile SPAM care tot cer aprobare, nu am gasit inca o rezolvare.

10 răspunsuri:
| AndreiGabi explică:

Mie nu imi dau link-uri.Pur si simplu intra in vorba si bineinteles nu am raspuns, am bifat "Ignore anyone...". Cred ca o sa introduc si un server proxy...

| Floreenofficial a răspuns:

Salut!
Si eu patesc acelasi lucru de o perioada de timp.Nu te alarma! Da-le deny si ignore all future messages.Bafta! Eu cand vad de asta mi-e frica sa nu fie virusi nu de persoanele propriu-zise.

| Anca95 a răspuns:

Buna! Si eu am patit asalaughing. La mine erau englezi si vroiau sa-mi arate cum "se distreaza" ei la webcam. Oameni fara cap!

| kenNNzorFTW a răspuns:

Si eu primesc la fel, chiar si ieri am primit doua id-uri in genul "qdsfew8400", mie mi-au aparut la add, cand am vazut care-s id-uriile pac ignor, am mai primit asa ceva si chiar am vb cu unu care vorbea engleza..nu prea intelegeam ce dq vroia big grin

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat azi.a verificat si persoana pare sa fie reala.nu a vorbit si nu era online deci nu se stie.ideal este sa nu mai dai add daca nu stii cine e, cel mai sigur evita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie dar multe multe de genu lielewsw09 vb in engleza si imi vrea cardul me ude credit.sa stiti ca e de la mess sa va testeze

| gmxromania78 a răspuns:

Da, stiu despre ce vorbesti, si mie mi se intampla, faza e ca la mine vor sa imi dea videochat pe webcam. Oameni fara minte... Da-le ignore, am cred ca vreo 40 persoane la lista de ignorati laughing

| SpEed07 a răspuns:

Da si eu primesc la fel, pl mea, nu stiu ce sa mai fac! or fi oare boti, dar nu cred...persoanele pe care le-am intalnit vorbeau doar in engleza, si era o tipa (vorbesc destul de frecvent engleza)! Vrea 4 id-uri din astea am primit! Nu stiu ce sa fac...da eu zis sa le dai ignore si sa iti faci alt id, le zici tuturor din lista ca ti-ai facut unul nou si gata

| Vegetto a răspuns:

Si eu si prietenii mei patim la fel...dar eu le dau add si dupa ignor.

| BestXx a răspuns (pentru Vegetto):

Eu patesc ca tine hackeri cred ca sunt de vina