| MichaelKinGzZz a întrebat:

De ceva vreme caut si eu un Hard Portabil (External Hard) Care sa fie bun in raportu de Calitate/Pret si sa fie in principal BUN deoarece nu caut cine stie ce minune. Dar vreau sa salvez pe el Pozele de Familie si restul, am cautat si eu si am gasit unu de la SeaGate sau ceva de genul dar am citit printre recenzii si am auzit ca sunt sanse ca acesta sa nu mai functioneze dupa un timp si odata cu asta sa pierd si tot ce am stocat pe el. Deci nu caut asa ceva. Caut un Hard pe care sa il folosesc rar si sa functioneze fara probleme odata cu trecerea timpului. Multumesc frumos si Dau Fundita

1 răspuns:
| Trioda a răspuns:

Mda.o mare problema pastrarea amintirilor dragi etc.

Este un proverb batranesc,care spune asa :
Nu pastra toate ouale in acelasi cos!
Pricepi ce vreau a-ti sugera, cred.
Deci iti recomand, asa:
Fa-ti cont, poate deaja ai. pe Google, si acolo fiecare user are gratis 15 Gb spatiu de stocare, pe viata!
Cu 2 conturi deaja huzuresti, nu crezi? 30 de Giga este loc de N amintiri si filme,documente etc.Le poti oricand accesa,descarca,da si altora etc. si nu risti a pierde niciodata nimic de la ei!
Ca hard,recomand... au aparut acum noi,nu sunt scumpe,harduri cu SSD,adica memorii mari de stocare,de capacitati foarte mari. insa nu sunt hard,deci un inlocuitor foarte bun, nu se strica, nu se consuma etc, desigur sa le exploatezi corect, cu o asemenea unitate de stocare vei fi multumit!

Ce spui este ok? happy