| BoysKiller a întrebat:

De curand am vazut ca am niste programe dubioase in pc-ul meu Cum ar fi : Winzip ( nu tin minte sa il fi instalat), Yac Si mai un program Uncheckit,Nu am instalat nici unu dintre ele,Dar cand vreau sa le dezinstalez din control panel,desi il dezinstalez bine bifez sa se stearga tot,Cand dau restart la Pc iarasi imi apar in control panel,am incercat si cu un program numit UVK,E bun, Dar cand dau restart iarasi imi apar, As vrea o solutie fara sa refac windows-ul. Mersi de ajutor.

Răspuns Câştigător
| takemyword a răspuns:

Se intampla ca unele programe sa instaleze prostii de genul ce nu mai merg dezinstalate sau se reinstaleaza automat, orice faci. Recomand si eu Revo Uninstaller, si sugerez sa iti scanezi calculatorul de virusi dupa ce scapi de programele cu probleme. Daca nu ai un antivirus, Avira sau Avast sunt antivirusi buni si disponibili gratuit pe internet. Bafta. happy

4 răspunsuri:
| ccrriissttiinnaa11221122 a răspuns:

Poti sa te duci cu el la un servis ....probabil ai instalat niste programe jocuri/filme/muzica etc... daca vrei sa scapi de acele programe, trebuie sa desinstalezi si acele jocuri,,, altfel nu ai cum! decat sa instalezi nu stiu ce antivirusuri care dauneaza PC-ului tau, mai bine dezinstalezi acele jocuri/programe si ai scapat! ( spun asta din propia experienta )

daca nu merge du-l la un servis, si in maxim 2 zile ti-l face cu tot cu windows : D

Bafta!

Funda?

| neutrino a răspuns:

Foloseste Revo Uninstaller Free cu, care iti poti sterge toate programele nedorite si vei avea in plus si o viziune clara a programelor pe care le ai instalate.

| ubox7007 a răspuns:

Reinstaleazati windowsul si cand mai instalezi chesti uitate sa defivezi anumite chestii

| Bisbiavatar12 a răspuns:

Iobit unnistaler