Windows 10 home edition nu are componenta windows denumita Hyper-V, asta nu inseamna ca nu poti avea masina virtuala, daca descarci de exemplu softuri de virtualizare terte precum VirtualBox si cate si mai cate exista!
virtualizarea hardware se face din BIOS in primul rand si este nevoie de procesor care suporta asta, dar cele generatie noua toate suporta!
Poti trece oricand la varianta WIN 10 PRO si gratuit, insa daca nu ai o licenta o sa trebuiasca sa reinstalezi sistemul de operare cu aceasta versiune!
The best way to upgrade from Windows 10 Home to Windows 10 Pro is through the Microsoft Store. To begin, simply click here to open the Microsoft Store to the Windows upgrade page
... dacă știi ce zic(e)
Da si? te doare pe tine undeva? pot sa raspund si dupa 5 ani, nu i ca si cum ai dat vre un raspund care sa merite sa fie bagat in seama
1. nu coincide cu ce am zis eu
2. de ce iti pasa in primul rand
3. nu am ce face si am chef sa rad si pare ca tu te frustrezi degeaba ))))
4. nu i ca si cum tu ai dat doar copy paste doar de dragul de ami raspunde
Poti folosi licenta windows pro de pe pc ul vechi.
Ce emulator iti trebuie care are nevoie de virtualization?
Pai toate au nevoie de Vt că sa meargă bine
Toate au nevoie de vt
Mic update am vb cu un tovarăș care are Windows home și folosește ld player tot cu vt, care se activează din bios nimic waw, și sta cu cate 4 emulatoare deodată deci Ig nu ar trebui sa am probleme cu virtualization