Salut,iata raspunsul la problema "Neinregistrat in retea",telefonul nu e de vina daca nu apare logo Vodafone,e reteaua si simul,eu am avut o experienta cu cei de la Vodafone, toate tel de la ei sant defecte inclusiv reteaua care nu merge pe frecventa corespunzatoare ca si la digi, aceeasi problema, eu va recomand Orange si telekom, succes dau funda
Si eu am aceeași probelma și mie îmi apare " Neinregistrat în rețea " când sun pe cineva. sunt pe Digi, și nu știu ce sa fac terenul l-am primit ieri și nici datele nu-mi merg, am încercat orice... ma poți ajuta?, te rog!
Stiu de ce nu iti apare logo, lasa adresa ta si vb in privat
Buna..ai reușit să iti faci telefonul? dacă da poti sa ma ajuți si pe mine, am aceeasi problema tot pe digi sunt
Daca este din cauza telefonului, poti sa-i dai un hard reset (ii scoti bateria cat timp functioneaza), iar daca e din vina cartelei, poti incerca s-o introduci in alt telefon, daca merge in alt telefon, rezulta ca e problema telefonului respectiv, daca e asa, din setari selectezi "reset to the factory settings", s-ar putea sa rezolve problema.
nedval întreabă: