| Clawd3lw a întrebat:

Salut, TPU!
De curand mi-am dus calculatorul la reparat, unde mi-a reinstalat si windows'ul. Cand l'am adus acasa am sesizat ca nu am sunet, deci am incercat de unul singur sa rezolv problema, dar fara succes. Am cautat drivere pentru placa de sunet peste tot, dar nici unul nu a facut nimic. Nici cu driver'ul de pe CD nu merge nimic. Mai pot face ceva?
PS: am windows XP SP3 si placa de sunet e C-Media CMI8378/C3DX.

15 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Da, sa reinstalezi windows-ul!

| FatUglyVirgin a răspuns (pentru K0sti):

Ma intreb ce windows au bagat aia de la servicelaughingcu siguranta nu unul originallaughing

| K0sti a răspuns (pentru FatUglyVirgin):

Nu conteaza! Cert e ca nu s-a instalat bine! Ai licenta de Windows? Nu, asa ca ciocu mic ca te salta baietii!

Am de vista :/

Ma tu nu auzi, pune osu la treaba si lasa taina. Dar inainte de reinstalare, pune mana si ia-ti driverele de la placa de baza, sa le ai!

Cred ca te certi cu persoana diferita, eu nu sunt cel care a pus intrebarea...

Corect, scuze! happy Mai trag cate un ochi la meci si m-a furat peisajul! happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru K0sti):

Ei,si cine a castigat ca eu am adormit?

| K0sti a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu cred ca are placa de sunet separata! Cred ca e vorba despre cea integrata! 7-1 pentru Germania! happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru K0sti):

Ooo,asa scor vere mai da. Vreau cupa in europa.S-a pariat mult pe Germania. Ne-au razbunat nemtii pentru 3-2 ala de atunci laughing

| K0sti a răspuns (pentru anonim_4396):

happy

| gelu1970 a răspuns:

Realtek ac97 audio driver.
instaleaza si vezi daca ai sunet

| anonim_4396 a răspuns (pentru gelu1970):

E posibil sa mearga.Dar totusi ar fi bine sa vada daca placa de sunet e bine fixata.Eu patisem asta si imi luase foc creierii.Am scos-o si am bagat-o din nou apasand mai energic. Am si scuturat-o, posibil si de la praf, nu mai face bine contactul.

| CartoonN a răspuns:

Ce windows ai avut inainte?
Ca si eu am problema asta, am avut un sp 3, mi-am pus 7, apoi am revenit la xp si nu merge sunetul, nici un driver, nimic nimic...