| Verdant a întrebat:

De curand mi-am instalat CCleaner si pana acum, ma foloseam doar de comanda "clean", care curata calculatorul de cache-uri si alte "gunoaie".
Am descoperit ca la Registru, iti scaneaza "problemele" si cu acordul tau le si "rezolva". I-am dat o scanare si in final a aparut o lista cu aceste "probleme". Daca doresc sa mi le "rezolve", trebuie sa selectez "Curata problemele", dupa aceea, ma intreaba daca vreau sa fac o copie de siguranta a registrului. M-am speriat cand am vazut chestia asta, din prima m-am gandit ca este ceva riscant.
Ar fii bine daca l-as lasa sa "curete" problemele? Nu vreau sa fac vreo tampenie.
Multumesc anticipat, astept raspunsurile voastre, dau si funda, desigur.

Răspuns Câştigător
| Reins a răspuns:

Mda..Eu as ramane doar la Clean si poti selecta de acolo ce poate sterge si ce nu. Nu as recomanda acest program deoarece poate face si tampenii, de exemplu: poate sterge unele fisiere nefolosite importate PC-ului pe care el sa le creada gunoi.Mi s-a intamplat cu el si l-am dezinstalat pentru ca stergea si fisiere importante.
Eu unul zic sa folosesti Disk Cleanup ( daca ai W7 il poti gasi la search ) si de asemenea selectezi de acolo ce vrei sa stearga.
Sau Advanced Systemcare 7 care este destul de bun si el.
Mie unul CCleaner mi-a sters doar cateva sute de MB si nu m-a incalzit cu nimic. Poti de asemenea sa cauti pe Youtube cum sa folosesti CCleaner mai bine
Bafta happy

| Verdant explică (pentru Reins):

Am gasit Disk Cleanup si a functionat.
Las in urma ''Registrii'' din CCleaner, il voi folosi doar pentru clean.
Funda.
Bafta!

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Eu am folosit periodic aceasta optiune de Rezolva problemele si nu am patit nimic, fara sa fac copii de siguranta.

| K0sti a răspuns:

Daca vrei sa-l cureti de tot, da-i o scanare! happy V-am spus de nu stiu cate ori sa nu mai folositi porcaria asta de CCleaner! M-am saturat cate windows-uri busite am pus din cauza lui!

| horia2012 a răspuns:

Lasa-l sa curate problemele. Copia de siguranta a registrilor o fac majoritatea programelor de curatat si nu e nimic riscant. (automat sau manual). Dar sa stii ca e "slabut" tare programul.
Eu folosesc astea 2 gratuite care sunt foarte bune.
http://www.softpedia.com/......ctor.shtml
si
http://www.iolo.com/downloads/download-system-mechanic/

| Vl4dootz a răspuns:

Sincer nu prea am folosit acest soft pentru curatare pc. iti recomand Advanced Uninstaller PRO 11 il gasesti pe google si e gratis.
Bafta!

| Verdant explică (pentru Vl4dootz):

Multumesc frumos pentru raspuns, dar te-ai abatut total de la intrebare.
Eu am intrebat oarecum la ce riscuri imi este supus pc-ul la selectarea acelei comenzi din CCleaner, nu am intrebat nimic de programe profesionale de curatare a calculatorului... Data viitoare fii mai atent si daca consideri ca nu ai ce raspuns sa dai, renunta.

| CiprianWhit3 a răspuns:

Eu folosesc CCleaner doar pentru stergerea de cacheuri, buguri, poti sa tii le cureti fara nicio problema( pentru dezinstalare de programe folosesc your unnistaler). ITI RECOMAND! funda?