Posibil sa nu ai ventilatia indeajus in calculator.Incearca sa iti iei un cooler nou sau daca nu du-te si schimb-o de unde ai luat-o. Daca ai garantie la ea. Unele piese sunt defecte din fabrica. Spun asta pentru ca asa a patit un prieten de-al meu tot cu o placa video care facea prea mult zgomot(cooler-ul ei) si dupa ce a schimbat-o s-a rezolvat problema
Oare daca ma duc cu ea in garantie mi-o schimba direct, mi-o repara sau pot sa o schimb cu un alt model?
Normal ei procedeaza in felul urmator:o sa o trimita la sediul principal sa vada daca nu e deteriorata din cauza ta ca sa poata sa o schimbe si apoi daca totul e ok iti trimit una identica(acelasi model) nu cred ca vei putea sa o schimbi pe un model diferit
Nu placa se supraincalzeste. Placa ajunge de-abia la 65 grade Celsius. Proesorul se inalzeste din cauza ei. Ma joc, placa video de-abia se incalzeste, iar procesorul se infierbanta de se stange calculatorul. In primele zile de cand am luat placa video nu se intampla asa ceva. De acum cateva zile a inceput.
Mentionez ca am procesor AMD Athlon X2 5200+ 2.71 Ghz.
YzuD întreabă: