Incearca reparare pe link-ul urmator
http://www.inpc.ro/windows-xp/coduri-erori-dial-up
Trebuie creata o conexiune noua.
Urmeaza pasi.
Conectare RCS-RDS, Se apasa Start>Setting>Control Panel>Network and Internet Connnections.Se va deschide fereastra Network Connections, selecteaza Create a new Connections.In fereastra"New Connections Wizard, selectezi," Connect to the Internet"apoi next, select "Set up my connections manually, si Next, select, Connect using a broadband connection that requires a user name and password, si Next, La ISP name introduceti RCS&RDS si Next, Introduceti user-ul si parola Dvs, si Next, Bifati optiunea Add shortcut to this connections to my desktop, si apasati Finish, In ferastra Connect RCS&RDS apasati butonul Connect, si apasam Finish
Banuiesc ca placa de retea este pe placa de baza, nu? Cauta pe net toate driverele de la placa de baza (sunet, network, etc.)
Pai trebuie sa faci o configurare la retea noua.Intri in control panel-centru de retea si partajare-configurare conexiune sau retea noua-configurati o retea noua sau conectare la internet, incearcale pe amandoua nu mai stiu care e, si de aici completezi cu parola si numele de la rds, vezi ca le ai pe o foaie de la ei.
Nu prea am inteles dar prin altii=alt sp=space,am dedus eu, daca celalalte butoane iti merg, nu este de la drivere, ci de la tastatura.Iar daca este doar pe brower-ere(google chrome, mozilla firefox) incearca sa instalezi altul!
YzuD întreabă: