| Borsko a întrebat:

de fiecare data cand deschid PC-ul el se inchide neaparat dupa 20-60 de minute. Asta se intampla cam de vreo 4 luni si dupa ce incerc sa-l deschid dureaza putin mai mult.

De la ce se intampla asta? Cum pot remedia problema?
Sa fie de la sursa? big grin

Răspuns Câştigător
| Master1ro a răspuns:

Salut
Cel mai probabil problema se trage de la praful care s-a depus pe componente, in special pe coolerul si radiatorul procesorului.
In cazul in care doresti sa il cureti
personal, nu uita sa cumperi pasta termoconductoare(in cazul in care dai radiatorul jos).
Eu il curat pe al meu lunar, folosind o pensula simpla de vopsit de 20mm.
Daca nu esti familiarizat cu acest lucru, iti recomand sa il duci la un service sau la cineva care se ocupa de asa ceva, te va costa 10-15lei curatarea lui.

5 răspunsuri:
| robert35 a răspuns:

L-ai curatat vreo data pc de la sursa nu este se supra ancalzeste placa de baze coolerul nu ati raceste placa cand atinge o temperatura anormala asa se antampla

| Adyspeed a răspuns:

De la sursa ar fi sa se restarteze numai la o tensiune prea scazuta dar asta ar fi rar de tot. posibil sa fie de la windows ( trebuie reinstalat si bagat antivirus, iti recomand avast ca are liceenta gratis pe un an ) sau daca nu are hardul ceva ca am intalnit probleme de astea la cativa prieteni

| Maryo_Costy_1998 a răspuns:

Eu cred ca este de la windows, dar totusi incearca sa cureti si sursa...

| georgedanielc a răspuns:

Cred ca este de la setari, se inchide de tot sau intra in repaus?

| vegeta a răspuns:

Posibil sa fie sursa da asa trebuie sal desfaci si sal cureti cu o pensula si evenyual un prosop. Da cel mai bine ar fi ca sa te duci cu unitatea la un centru din asta unde repara pc ca asa mi s-a intamplat si mie acum un an si era de la sursa si mi-a schimbat-o si am dat 80 de lei pa ia da posibil poate sa fie la tine si de la placa de baza da ti-am zis cel mai bine e sa te duci la un centru de reparatii calculatoare... ca alfel s-ar putea sal strici mai rau...