Cred ca a venit timpul pentru o curatare interioara (deprafuire degresare etc) si schimbarea pastei termoconductoare numai bine
Salut, am curatat tot praful din el crede-ma ca numai eu stiu cate ore mi-a luat , in schimb cu pasta termoconductoare nu am incercat nu stiu daca are legatura cu lagul calculatorului, tinand cont ca eu mai am inca 2 ventilatoare puse de mine in unitate tocmai pentru a mentine,, raceala" pieselor
Normal că are legătura, ai verificat temperaturile? Ai facut puțin WM? (organizare a cablurilor din carcasă). Ai curățat coolerele placă video inclusiv procesor?
Cumperi o pastă termoconductoare bună, cureți CIP-ul de sub coolerele plăcii video și al procesorului pană strălucește, iar după aplici pasta și o întinzi pe toata suprafața CIP-ului.
De curatat sunt sigur ca am sters tot bine, o sa incerc si faza cu pasta termoconductoare poate voi rezolva problema, va multumesc pentru raspunsuri, o sa revin cu un comment dupa ce cumpar pasta termo
Aveti aici un link cu temperaturile componentelor : http://img189.imageshack.us/img189/3259/picture1nnr.png
nerito întreabă: