| BenjaminFranklin a întrebat:

De revelion anul trecut am filmat niste video cu telefonul. Problema e ca ele sunt broken, corrupted. Cum le pot recupera continutul? Vreau o metoda pentru PC, programe pe care le pot folosi in acest sens si un mic ghid, tutorial. Stiu ca exista astfel de programe, am descoperit cateva dar problema este ca trebuie sa le platesti sau ceva de genul. Ma puteti indruma spre ceva folositor? Am incercat si varianta telefon, Google Play, si am gasit un program MP4Fix foarte bun in acest sens, care m-a ajutat sa recupar trei fisiere corupte. Imi mai ramane doar unul singur care nu poate fi recuperat prin MP4FIX, asa ca vreau sa incerc varianta calculator. Any help please? Funda si multumuri! Promit!

1 răspuns:
| RecKinul a răspuns:

Ai incercat programul Recuva? Este gratis. Eu am avut o problema cu cardul telefonului. Au disparut toate pozele de pe el şi vedea doar o parte din memoria lui pe care puteam baga poze. Am scos cardul, l-am băgat in PC cu un cititor, l-am formatat şi a apărut toată memoria lui dar gol. Apoi am folosit programul Recuva cu opţiunea "deep scan"(scanare aprofundată) care ajută la recuperarea datelor chiar şi după formatare. Cred că am recuperat cam 80%.