| ALEXXXL19 a întrebat:

De vreo cateva saptamani am inceput sa strang ceva bani sa imi iau un alt laptop mai bun ca cel pe care il am de prin 2016 HP 250 g3.
Acuma si cu ocazia ca am inceput hobby fotografie si ceva videografie as vrea sa iau unul destul de performant, nu vreau unul care sa randeze un video in doar cateva minute dar nici unu care sa randeze un video in cateva zile. Unul decent, as vrea sa stiu daca la mana a doua este indicat si daca merita si cateva exemple. Acuma am doar 1000 lei.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu 1000 lei iti iei un imac, decent. Daca pentru asta ai nevoie, sa randezi si sa editezi video-uri happy

| ALEXXXL19 explică:

Inca mai strang deoarece cred ca e o suma mica pe care o am acum

| ALEXXXL19 explică:

Laptop. Ceva portabil sunt tot timpul in deplasare. Mulțumesc

| ALEXXXL19 explică:

Laptop. Ceva portabil sunt tot timpul in deplasare. Și cu sistem de operare Windows pentru doar așa pot rula programele. Că ca ori ce roman mai piratez uneori. Mulțumesc

| ALEXXXL19 explică:

Salut am primit bani de la munca si inca cateva afaceri de ale mele si am ajuns la o suma frumusica de 8100 lei cam 1700 euro parca, pot folosi cam 1000 euro din ei pentru un laptop, problema e ca nu m-am gandit niciodata ca o sa am o suma sa mare de bani la dispozitia mea, ce laptop sa iau ceva in 17 inchi si cu gpu dedicata si sa mearga randarea binisor foto si video