| OtravaDulce a întrebat:

Salut Tpu.Deci am avut inainte un windows7ultimate (rating 4.9...la my compiutar---propietari).
Acuma mi-am bagat un windows7ultimate (altu nu tot acelasi) si la proprietati am rating 4.7.
Deci windows-ul poate sa schimbe viteza pc?
Adica daca am acuma la rating 4.7 si bag al windows poate sa ajunga la 5?
Sper ca ati inteles ce am zis..., dau fundy

4 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Ceea ce trage in jos e una din proprietatile ce le are pc. vezi care are nota cea mai mica? nu e lege sa iti creasca daca schimbi windows. acuma da: ultimate si enterprise sunt versiuni foarte greoaie. trebuie sa ai un pc puternic pentru a rula aceste versiuni. cu un professional sau un home premium cred ca ti-ar merge bine.

| OtravaDulce explică (pentru gelu1970):

Deci am laptop :procesor 2, 2 (dual core) 6gb Ram.
cea mai pica nota o am la Graphics 4.7 restul (procesor 6.1 /ram 7.2 /gaming graphics 5.8/ primary hard disc 5.9 ) NOTA MAX E 7.9

Precizez inainte tot graphics era cea mai mica.
deci?

| gelu1970 a răspuns (pentru OtravaDulce):

Grafica, dupa un timp in ideea ca faci update poate sa urce de nota. insa nu te preocupa foarte mult pentru faptul ca a scazut. nu cred ca in functionarea laptopului ai notat diferenta din aceasta cauza.

| SonicAndrei a răspuns:

Poate și-a făcut un fel de refresh la rating și a știut mai bine, poate laptopul tău a „slăbit" puțin în timp. Sau, poate e chiar windows-ul - poate l-ai pus de data aceasta pe alt număr de biți -- este pe 32 biți (sau 86) și pe 64 biți.
Oricum diferența nu e gigantică...