anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am o problema cu calculatorul. Deci tin sageata ( crusorul ) in centrul ecranului, si de multe ori imi dispare de ex din centru in coltul din stanga de sus al ecranului. Chestia asta chiar ma supara. Eu joc Counter Strike 1.6 si nu pot ochi bine din cauza asta. Imi dispare din senin. Ce e de facut?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E din cauza la counter strike
cand te omoara si e cs 1.6 in bara jos sare tinta mereu in stanga sus laughing))))

daca se intampla asta in cs ai virus

| IAmAlex a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e asta

| anonim_4396 explică (pentru IAmAlex):

Atunci reformateaza pc e un semn ca trojanu isi face simtita prezenta, sau incearca DEEP SCAN cu malawerebytes anti malawere e free pe net scanarea tine maxim 5 ore depinde cat de nou/vechi e pc tau si scapi de orice virus

E un fel de ativirus? l-am descarcat, l-am instalat, i-am dat scanare, si daca imi da trojan gasit ce ii dau? iti dau funda daca ma ajuti sa rezolv problema asta big grin

Ok. nu a durat foarte mult, ci a mers repede scanarea. am scanat... nu s-a detectat nimic...acum ce mai fac? am schimbat si mouse-ul am scanat cu 4 anivirusuri, am dezinstalat counter strike, dar problema e acceasi

| anonim_4396 explică (pentru IAmAlex):

Ok
virusu a afectat deja registri
singura sansa ramane sa re instalezi windowsul este singura sansa altfel cat de curand se vor sterge registri de internet n-o sa mai poti muta fisierelecu mousu vei putea doar cu copy paste o sa-ti dea crashuri windowsu

deci reinstaleaza windowsu mai mult de 1 ora nu-ti ia cu toate programele ce trebuiesc instalate eu asa fac cand am probleme, de ce sa-mi fac un car de draci cand pot intro ora sa scap de probleme?

| timilian90 a răspuns:

Cum a spus MarioNazistu sau daca nu e de la cs e posibil sa fie de la mousepad