Mie mi se pare performant calculatorul tau. eu joc starcraft 2 pe un calculator mult mai slab, chiar sunt curios ce raspunsuri primesti si care ar putea fi problema. succes
1. Du-te la cineva sa-ti reinstaleze Windows-ul si nu-l mai strica, ai grija de el, o data pe saptamana curata-l de virusi, programe nefolositoare, cache, fisiere temporale, etc.
2. Cumpara un SSD si baga sistemul de oparera pe el si programele, jocurile iar pozele, videoclipurile, fisierele le bagi pe HDD.
Bafta!
Posibil sa fie prafuit inauntru si sa nu se mai raceasca corespunzator.Incearca sa-l cureti, sau du-l la cineva care stie.
Salut! Poti utiliza un Ccleaner pentru a curata sistemul, poti defragmenta sistemul. Cel mai util ar fi un SSD, la ce sistem ai s-ar misca perfect cu un SSD. Poti testa hardul sa vezi viteza la scriere/citire. Oricum, SSD-ul este cu mult peste el, e si alta tehnologie.
Calculatorul tau pare sa fie destul de bun. Incearca sa iti reinstalezi windowsul de 2-3 ori pe an...
Inainte de a instala un nou Windows, inlatura capacul lateral si curata tot plaful de pe radiatoare, in special cel al procesorului. Mai vorbim dupa.
Daca ai luat toate piesele pe bucati inseamna ca : 1) Nu sunt unele cu altele compatibile. si 2) Este vreo piesa defecta sau virusata OK, sper ca am ajutat. Ma bucur mereu sa raspund! Bye!