| OtravaDulce a întrebat:

Salut Tpu.Deci azi am bagat windows7ultimate in laptop si cand m-am uitat la my compiutar---proprietari ii cere ca in 30zile sa ii activez windows.
ce sa fac?
ce sa intampa dupa ce expira timpu?

Răspuns Câştigător
| SonicAndrei a răspuns:

Păi cum ai instalat Windows-ul? E original sau piratat? Dacă ai lăsat Windows Updates activat și ai lăsat să intre programul care recunoaște dacă ai Windows original, poate a „făcut dreptate" și a lăsat trial-ul (crede-mă că habar nu am cum vine trial la windows fiindcă nu am văzut așa ceva).
Nu știu să rezolv problema, poate doar dacă ai reinstala windows-ul crack-uit sau ai căuta ceva pe internet...

| OtravaDulce explică (pentru SonicAndrei):

Windows-ul e piratat (daca ii bag program ala genel sau asa ceva oare nu ii fac?)

| SonicAndrei a răspuns (pentru OtravaDulce):

Chiar nu știu rezolvarea la situația asta... Poți încerca să pui Windows Genius, dar poate vei „strica" mai mult pe acolo. Caută pe Google și ceva crack pentru windows... sau scrii chiar problema (pe scurt, în engleză).

8 răspunsuri:
| dragosbogdan001 a răspuns:

Cauta pe google ( https://www.google.ro/ ).

| PopAdrian a răspuns:

Cauta-ma in privat, iti spun eu care e treaba si iti spun ce program sa folosesti sa rezolvi. Spor!

| OtravaDulce explică:

Am rezolvat multumesc.

| Calauz_Paul_1996 a răspuns:

Window-ul nu este original si de acea iti cere sa il activezi

| OtravaDulce explică (pentru Calauz_Paul_1996):

Si daca nu ii activez in 30zile ce se intampa?

| Calauz_Paul_1996 a răspuns (pentru OtravaDulce):

Nu se intampla nimic o sa te tot intrebe asta dar nu se intampla nimic stai linistita