| Daniel235 a întrebat:

Deci ma super enerveaza caldura. cum pot face ca atunci cand stau in casa cu castile de la pc pe cap sa nu imi mai fie cald cu ele? Sau cum pot sa fac sa nu imi mai fie atat de cald? Adica de la caldura ma apuca campii, ma prostesc asa adica ma doare capul si nici nu mai gandesc bine.
Dau FUNDa!

4 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Se vede...asta e din categoria stupid question...

| Assassina a răspuns:

Deci,eu fac asa":
Dau drumul la aerul conditionat si ma duc in camera mea(aerul conditionat e pe hol). Trag perdelele si draperiile. ca sa se faca intuneric total.Imbraca-te cat mai subtir.In privina parului, daca ai breton sau ceva nu stiu, ai putea sa incerci sa ti-l prinzi cu o agrafa sau ceva, eu una mi-l tin strans intr-un coc dar cred ca dupa nume esti nbaiat.La casti, depinde. Daca ai casti din acelea subtiri care se baga in urechi nuai ce face daca te incalzesti dar mai rau e daca ai din alea de pus pe urechi.Acolo poti incerca sa pui putin mai dupa ureche, sa intre aer sau pui ceva ca sa se formeze un spatiu, gen un servetel.Nu stiu altceva.A si,stiu ca pare ciudat, dar poate ca numai eu sun asa, dar dupa aceea imi aranjez lucrurile(Pun cartile la loc, sterg praful, dau cu aspiratorul) parca e mai mult loc si parca aerul e mai curat si rece. Poti bea si racpritoare, si asta mai ajuta.O seara placuta!
PS:Tocmai am recitit intrebarea ta si mi_am dat serama ca ai precizat ce tip de casti ai.Deci cele subtiri pica.Am fost neatenta, Scuze

| MoonWolf a răspuns:

Uite,fa un dus sau o baie, te vei simti mai revigorat, sau ia un pahar pune putina apa pe fund(apa rece)si dupa gheata si sufla in el.

| ECK97 a răspuns:

Cumpara un ventilator.