| vdamian67 a întrebat:

din greșeală am șters niste fișiere din C si nu îmi mai merge netul pe laptop, le-am sters si din recycle bin. Pe tableta îmi merge netul fara nici o problema... Va rog ajutatimaa! funda

Răspuns Câştigător
| questsoul a răspuns:

Momentan nu am acces la pc, o sa revin dupa ce incerc si eu sa vad ce se poate face si revin cu o postare daca nu rezolvi pana atunci. Nu ar trebui sa intre automat modul Mass storage. Poti incerca de pe smartphone intre timp daca dispui de unul.

| vdamian67 explică (pentru questsoul):

Am încercat si de pe smartphone dar se dezactivează wifi când activez hot spotul si când dau internet prin usb se dezactivează wifi. Nu stiu ce sa ii mai fac...

15 răspunsuri:
| questsoul a răspuns:

Poti remedia problema reinstaland driverele pentru placa de retea respectiv Wireless.

Si unde le găsesc?

| questsoul a răspuns:

Poti folosi gratis Driver Booster de la iobit software sau driverpackul de aici :
http://drp.su/download.htm

După o sa meargă?

| questsoul a răspuns:

Http://www.iobit.com/driver-booster.php nu pot sti exact care e problema dar daca zici ca ai sters fisierele si dupa nu ti-a mai mers netul, am facut legatura. Daca problema e cea care cred eu, garantez ca o sa mearga.

Nu merge... Ce altceva sa ii mai fac?

| questsoul a răspuns:

Nestiind exact ce ai sters ultima solutie ar fi sa reinstalezi sistemul de operare.

Nu este nici un program sa vad ce driver îmi lipsește!?

| questsoul a răspuns:

Daca ai folosit driver booster, ti-a instalat automat tot ce lipsea. Alte motive pentru care nu poti accesa internetul sunt setare incorecta a datei si orei, un firewall blocand conexiunea, defectarea placii de retea, poate mai sunt si altele care nu imi vin acum.

Attention! Scan failed! The driver booster server cannot Be reachead. Please check your netwok connection, prost settings and firewall. Or plecase try again latet. Așa zice când ii dau scan... Eu acum sunt pe tableta ...De ce zice așa? Am dever booster 2

| questsoul a răspuns:

Zice asa pentru ca nu ai internet pe pc. Hai sa iti explic: conectezi tableta la pc, intri la settings(pe tableta) si dupa conexiunile wi-fi, bluetooth si conexiunea de dae o sa gasesti "more" (daca ai aceeasi versiune de android ca mine, daca nu, cauti in setari pana->), trebuie sa gasesti acolo "Tetherin and portable hotspot" si selectezi USB Tethering. Acum ai internet la pc prin intermediul tabletei, nu mai ai nevoie de drivere. Acum ca tot ai internet pe pc poti folosi driver booster sa-ti instalezi driverele.

Când bag usb in laptop si dau așa cum ai zis tu se dezactivează wifi, de ce?

| questsoul a răspuns:

Nu trebuie sa selectezi stocarea datelor sau cum iti apare pe tableta cand bagi usb-ul. Nu dai "click pe chestia aia", dai pe sageata pentru iesire si dupa intri in setari si faci ce am zis eu.

Se da direct așa stocarea datelor...