Momentan nu am acces la pc, o sa revin dupa ce incerc si eu sa vad ce se poate face si revin cu o postare daca nu rezolvi pana atunci. Nu ar trebui sa intre automat modul Mass storage. Poti incerca de pe smartphone intre timp daca dispui de unul.
Poti remedia problema reinstaland driverele pentru placa de retea respectiv Wireless.
Poti folosi gratis Driver Booster de la iobit software sau driverpackul de aici :
http://drp.su/download.htm
Http://www.iobit.com/driver-booster.php nu pot sti exact care e problema dar daca zici ca ai sters fisierele si dupa nu ti-a mai mers netul, am facut legatura. Daca problema e cea care cred eu, garantez ca o sa mearga.
Nestiind exact ce ai sters ultima solutie ar fi sa reinstalezi sistemul de operare.
Daca ai folosit driver booster, ti-a instalat automat tot ce lipsea. Alte motive pentru care nu poti accesa internetul sunt setare incorecta a datei si orei, un firewall blocand conexiunea, defectarea placii de retea, poate mai sunt si altele care nu imi vin acum.
Zice asa pentru ca nu ai internet pe pc. Hai sa iti explic: conectezi tableta la pc, intri la settings(pe tableta) si dupa conexiunile wi-fi, bluetooth si conexiunea de dae o sa gasesti "more" (daca ai aceeasi versiune de android ca mine, daca nu, cauti in setari pana->), trebuie sa gasesti acolo "Tetherin and portable hotspot" si selectezi USB Tethering. Acum ai internet la pc prin intermediul tabletei, nu mai ai nevoie de drivere. Acum ca tot ai internet pe pc poti folosi driver booster sa-ti instalezi driverele.
Nu trebuie sa selectezi stocarea datelor sau cum iti apare pe tableta cand bagi usb-ul. Nu dai "click pe chestia aia", dai pe sageata pentru iesire si dupa intri in setari si faci ce am zis eu.
anonim_4396 întreabă: