"Socket LGA 775"
m-ai pierdut... DE TOT SI DEFINITIV
775 NU mergea bine nici cu 1.1, am cautat de am innebunit pana am dat de o placa de baza cu 2.0 si TOT NU A MERS BINE
aveam probleme de gen, placa video facea crash dupa 1-3 saptamani, o scoteam si puneam alta aprox identica, iar facea crash dupa 1-3 saptamani, o puneam inapoi pe ailalta pentru 1-3 saptamani
cu placa de baza 2.0 LA FEL, apoi gasit o alta placa video... la fel
iar placile video erau 1.1, nu 2.0
da, stiu, VOODOO DE UDUUU fara nici o explicatie rationala, dar am lucrat asa vreo 2-3 ani
deci, te sfatuiesc serios sa faci update la socket-ul procesorului (inseamna placa de baza, procesor si memorie)... abia apoi si la placa video
AMBELE sunt x16
poate vrei sa ne dai si versiunea de la slot, ca sa iti spunem
in general e o idee foarte proasta sa ai slot mai vechi si placa video mai noua, insa invers, nu e nici o problema
Intel DP35DP Specs
Chipset Intel P35 Express Chipset
Processor
Socket LGA 775
Supported Core 2 Quad, Core 2 Duo, Pentium Dual-Core, Celeron
Front Side Bus 800/1066/1333MHz
Memory
Memory Slots 4x DDR2 DIMM
Capacity 8GB
Type/Speed DDR2 667MHz, 800MHz
Voltage 1.8V
Configuration Dual Channel
Expansion Slots
PCI Slots 1x PCI Express x16
3x PCI Express x1
3x PCI
"Socket LGA 775"
m-ai pierdut... DE TOT SI DEFINITIV
775 NU mergea bine nici cu 1.1, am cautat de am innebunit pana am dat de o placa de baza cu 2.0 si TOT NU A MERS BINE
aveam probleme de gen, placa video facea crash dupa 1-3 saptamani, o scoteam si puneam alta aprox identica, iar facea crash dupa 1-3 saptamani, o puneam inapoi pe ailalta pentru 1-3 saptamani
cu placa de baza 2.0 LA FEL, apoi gasit o alta placa video... la fel
iar placile video erau 1.1, nu 2.0
da, stiu, VOODOO DE UDUUU fara nici o explicatie rationala, dar am lucrat asa vreo 2-3 ani
deci, te sfatuiesc serios sa faci update la socket-ul procesorului (inseamna placa de baza, procesor si memorie)... abia apoi si la placa video
AlexandruParaschiv98 întreabă: