Salut!
Daca mai sunt eu la curent cu informatile, cei 3GB de net sunt de mare viteza apoi ai internet nelimitat la viteza mica fara costuri suplimentare (100-200kg/s maxim).
Eu am zis daca pot sa imi bag internet nelimitat la digi...aia cu 3gb cu viteza stiu deja.
Am cautat pe net si scrie ca poti avea pana la 5GB trafic de internet de pana la 21mb/sec iar apoi este viteza mica. Nu ai cum sa iti pui nelimitat la viteza aia
Ok.dar cand imi baga inapoi? stiam ca la inceput de luna...
Dupa ce platesti factura iti baga.
Salut!, ai facut abonament pe 3 GB trafic lunar ca sa ai internet nelimitat trebuia sa faci abonament nelimitat.( ai luat-o-n barba
Traficul tau este deja nelimitat. Doar ca, o data depasiti acei 3 gb de trafic.....viteza de internet va scadea, adica clipurile pe youtube se vor incarca mai greu iar paginile la fel. Poti sa maresti acea limita la 5 gb. Eu asa am, dar daca o ard mult pe youtube in 3G ii termin intr-o saptamana, apoi stau cate 1 minut sa se incarce o pagina mai consistenta. Dar stai linistit, la Digi un lucru e sigur din punct de vedere al internetului: nu poti avea cost suplimentar.....doar o viteza mica in cel mai rau caz.
Cum am mai spus eu am de 3gb dar ieri am observat ca mi-a scazut viteza dupa ce am consumat cam 4g mai bine 1gb in plus cu viteza decenta nu mare ca mai mult de 10 mbs nu prindeam...Asta e pana imi bag cablu raman la 3gb...
Si aporopo sora mea a luat un telefon pe abonamentu meu si as vrea sa stiu cat am abonamentu..am facut pe 1 an dar am auzit ca daca iei si un telefon va fi pentru 2 ani..acuma nu stiu ce sa zic.e si bine si nu...