Procesoarele nu vin cu cooler pentru ele.
iar ca placa video trebuie doar sa verifici daca are macar un slot cu acea interfata.
GTX-ul tau are interfata PCiE x16 3.0
Placa de baza are PCiE x16 2.0
nu am vazut placi de baza cu socket am3+ care sa aiba PCIE x16 3.0
deci fie iti iei o alta placa video cu slot 2.0 fie alta placa de baza, si implicit alt procesor
SA MORI TU CA PROCESORUL LUI NU VINE CU COOLER? Prost, da' exista, asta e important. SA MORI TU CA GTX-ul ala nu merge pe PCiE 2.0?
@Cristi: Nu mai bine ne zici tu un buget si tot ce ai momentan in calculator? FX-6300 e vechi, energofag, depasit. Fie mai astepti pana scoate AMD platforma AM4 si procesoarele de rigoare (peste vreo citeva luni), fie treci pe Intel.
E foarte bine ca raspunzi, da foarte prost ca raspunzi sa ai posturi.
1. FX-ul vine cu cooler. De fapt 95% din procesoare vin cu cooler, asa ca ai deja o mare prostie spusa.
2. Interfata aia e compatibila cu precendenta. Deci practic toata postarea asta a ta e o mare tampenie, si sa speram ca nu o sa o ia nimeni in serios.
FX-6300 este un procesor foarte bun Placa de baza iti recomand un GIGABYTE GA-970-Gaming USB 3.1
Acum despre GTX 750 Ti pot spune ca este o placa buna dar nu pentru prea mult timp, asa ca iti recomand sa mai cresti putin bugetul si sa treci pe minim un GTX 950/960/970 sau R9 270X/280X/380X
Cu toate astea parerea mea este sa treci pe platforma Intel cu toate ca trebuie buget mai mare dar merita