Nu te poti conecta la alt dispozitiv fara a introduce o parola sau fara sa ti se dea acceptul de la acel dispozitiv.
Ori Iphone-ul tau este vreo replica ori are ceva probleme.
Am conectat laptopul cu iPhone-ul meu și intr-adevăr mi-a cerut permis.
Nu, e 100% original, luat din magazin și l-am verificat când l-am achizițonat. Dar curios era ca si laptopul tot la Galaxy-ul ăla apărea conectat inițial, nu doar telefonul meu. Ca așa intr-adevăr as fi zis ca telefonul meu are niște probleme, dar atunci nu îmi explic ce căuta laptopul conectat in același loc.
Apar doar dispozitivele din jurul telefonului dar asta nu inseamna ca sunt si conectate. Eu am un smartwatch conectat la telefon dar nu am patit sa se deconecteze daca am alte dispozitive cu bluetooth activat prin jurul meu.
Te duci la settings -Bluetooth-Turn on asta daca este off si apare o lista My Device.
In dreapta la fiecare dispozitiv cel aia colo, tu cauti pe ala Samsung, trebuie sa il vezi acolo in lista aia.Deci in drerapta este un cerc cu un i la interior.
Apesi pe semnul asta si se deschide ceva unde spune Forget this Device, dai clik si il scoate din lista, no sa se mai conecteze la el.
Deci sa inteleg ca ai facut asa si nul poti elimina? Nu se poate.Da restart la telefon, adica inchidel d e tot, aprindnel iar si incearca din nou.
Chiar si cu optiunea conect auto. oprita? Si eu am ios si cel putin cu blue..nu am avut probleme de vreunfel.