| alexandrUUUU78463724 a întrebat:

http://www.okazii.ro/......a123926566 la placa asta

"Placa video PowerColor X1650 PRO 512MB DDR2 128 bit

Placa este functionala, chipul de pe spate se incalzeste si apar artefacte, daca se pune un radiator pe el, atunci functioneaza, atentie necesita alimentare separata tip molex"Ce inseamna? imi puteti explica si daca mai trebuie sa iau ceva imi spuneti?

Răspuns Câştigător
| JustCosmin a răspuns:

Sincer sa fiu, nu stiu exact, cel mai bine e sa iei legatura cu vanzatorul si sa ceri niste detalii despre un anumit radiator. Placa video sigur a avut cand a cumparat-o, asa ca el ar trebui sa stie cel mai bine. Nu am umblat cu placa asta video si n-as vrea sa-ti spun ceva gresit.

4 răspunsuri:
| JustCosmin a răspuns:

Iti trebuie un radiator care sa raceasca placa video, iar despre conectarea separata, placa video se alimenteaza la sursa PC-ului pe traseul de 12v la unul din conectorii molex, adica la fel ca aia ce alimenteaza unitatea DVD sau HDD-urile.

| alexandrUUUU78463724 explică (pentru JustCosmin):

Da din pozele acele ar avea radiator?

| JustCosmin a răspuns (pentru alexandrUUUU78463724):

Da, acela negru este radiatorul. Dar daca el a spus ca necesita radior, probabil fie l-a scos el, fie s-a stricat si nu i-a mai cumparat altul.

| alexandrUUUU78463724 explică (pentru JustCosmin):

Deci eu as trebui sa cumpar..ai idee cat ar fi unu? si iti dau fundahappy

| JustCosmin a răspuns (pentru alexandrUUUU78463724):

Sincer sa fiu, nu stiu exact, cel mai bine e sa iei legatura cu vanzatorul si sa ceri niste detalii despre un anumit radiator. Placa video sigur a avut cand a cumparat-o, asa ca el ar trebui sa stie cel mai bine. Nu am umblat cu placa asta video si n-as vrea sa-ti spun ceva gresit.