| VicentiuEdy a întrebat:

Ieri am bagat o arhiva in PC(aparea ca are virus) si am dat IGNORE de la antivirus.Cand am deschis calculatorul iar mi-a aparut desktop-ul si dupa aceea a disparut(acum scriu din safe mode).De atunci tot asa imi face si cand nu imi apare nimic apare click-ul care se incarca.Am asteptat si 12 minute si nu a mers si nici Task Manager nu merge.Ce sa fac? Nu as vrea sa reinstalez windows-ul. Funda-pentru raspunsul corect happy

Răspuns Câştigător
| Gabi7zu a răspuns:

Nu ai ce sa faci. poate doar sa scanezi tot pc-ul, asta in cazul in care nu ti-a afectat si antivirusul. asta e un trojan si daca nu merge faza de mai sus trebuie sa refaci windows-ul si sa formatezi tot. ai grija ce scrii pentru ca unii trojeni sunt si keyloggeri.

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu-i neapărată nevoie să-ţi reinstalezi OS.
Încearcă în felul următor: descarcă şi instalează Malwarebytes' Anti-Malware, este gratuit şi îl găseşti pe site-ul oficial, este şi cu interfaţă în limba română. După instalare dai Actualizare şi apoi dai o scanare completă şi ştergi din Carantina viruşii găsiţi. Succes şi numai bine!

| imaqtpie a răspuns:

DEMONUL112 tu nu ai treaba cu lumea asta.

D3ment
Fa un scan cu dr web https://www.freedrweb.com/download+cureit+free/?lng=en, ori malwarebytes, ori Kaspersky Virus Removal Tool : http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Kaspersky-Virus-Removal-Tool.shtml

| danimotenel a răspuns:

Incearca sa intri in safe mode, si sterge arhiva, daca ai bagata pe desktop si nu o mai gasesti, incearca din C:\Documents and Settings\All Users\Desktop sau C:\Documents and Settings\numepc\Desktop, daca nu e acolo intra in temp C:\WINDOWS\Temp, dar va dura mult pano o gasesti, incearca si o scanare cu un antivirus.

| VicentiuEdy explică:

L-am facut cu ajutorul antivirusului in mai putin de 20 min... unii chiar nu au habar de "Safe Mode" la ce ajuta laughing DEMONUL112... cam praf esti.La fiecare virus care iti intra in Pc te duci la reparat laughing?