"l-am" "s-a" e corect
Leaga laptopul de un un monitor, apoi faci combinatia de taste "fn+f4" sau vezi pe ce "F" ai desenat un ecran intre doua bare. Daca nu transmite semnalul inseamna ca s-a dezlipit cipul placii video. Ii trebuie un reflow sau chiar inlocuit intr-un service. Asta se intampla din cauza temperaturii mari pe care o degaja laptopul. Periodic trebuie curatat, aspirat si schimbata pasta termoconductoare.
Pai chiar cred ca e de la temperatura pe care o degajeaza se incalzeste in 30 min cam asa foarte tare bateria nu mai functioneaza bine trebuie sa-l tin in priza mereu poate s-a ars ceva
Verifica incarcatorul.Mufele de la incarcator/laptop daca spui ca trebuia tinut conectat tot timpul.In general mufa tata(cea de la incarcator face figuri) dar nu e exclus ca si cea de la laptop sa se fi dezlipit.Are cumva un pic de "joc"? Cablu de la incarcator de intrerupe de obicei chiar langa mufa.
Nu are nimic incarcatorul este de la baterie si bateria s-a stricat nu stiu dc lpt se incalzeste foarte tare cred ca s-a ars ceva