| Daniel2500 a întrebat:

Ieri mi-am cumparat un elicopter pe telecomanda.Am dat 100 lei pe el si am incarcat bateria elicopterului full! Toate bune dar cand l-am pus jos sa zboare, s-a ridicat la 1 m si se invartea in continuu in partea dreapta. Unii mi-au spus sa folosesc tasta trim dar nici asa nu merge.Altii mi-au zis sa reglez potentiometrul. Dar nu stiu ce este un potentiometru! Cina ma ajuta sa rezolv problema?

6 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Daca se invarte in timp ce e in aer cred ca e din cauza elicei care e pusa pe coada.

| κλάους a răspuns:

@Andyy007 are dreptate. Un asa elicoper am si eu, iar sub el am o sageata care o pot pune catre dreapta sau staga. Cauta si tu dupa acea sageata si incearcahappy.

| Andyy007 a răspuns:

Uite ca stiu eu care e treaba!
Toata smecheria este sa il calibrezi usor din TRIM.Nu invarti ca disperatul inrto parte sau alta. Pune elicopteru pe parchet sau gresie, si dai usor numa cat sa vezi ca se invarte.nu il ridica de la sol.Si dai usor din trim in partea in care vrei sa se invarta.ex:daca elicopteru se invarte spre dreapta, tu dai usor in stanga din trim.

| Daniel2500 explică:

Treaba este ca trimu stiu sa il folosesc dar degeaba.Intelegeti? si el tot se invarte

| Fortis a răspuns:

Salut am si eu un elicopter primul pas este sa cumperi bateri bune nu ieftine ca nu te ajuta apoi in cutie daca ai primit o punga cu inca o elicie si niste dreptunghiuri mici alea sunt pentru a echillibra elicopterul si schimba elicia aia din spate pentru ca poate aia este ceeea de trucuri daca este mai groasa 3daca ai caine asigurate ca nu a intrat par sau ate lange elicii si nu se pot invarti cum trebuie inrest te vei obisnui cu ele nici mie nu mi-a mers din prima

| vladbadea a răspuns:

Am si eu unul si sti ce am facut sa nu se mai învarte am dat de buntonul stanga si dreapta si nu se mai învarte! funda?