Easeus Recovery Wizard
Auslogics Recovery
Ontrack
eu as incerca Easeus. nu o sa recuperezi totul dar e posibil sa ai sanse de 50% din continutul ce il aveai.
cu cat scrii mai multa informatie pe hdd, cu cat trece mai mult timp, cu atat mai putine sanse de a recupera ceva o sa ai.
sunt programe de plata.
daca ai nevoie de ajutor scrie. recuperarea o faci pe un alt hdd nu pe acelasi in care ai avut informatia. si cand spun asta ma refer la un hdd fizic nu la alta partitie.
bafta.
Salut gelu1970! Am instalat Ontrack EasyRecovery Professional. Acesta mi-a gasit o parte din fisierele pierdute(cel putin din cate am vazut eu) dar nu le pot recupera pentru ca-mi cere un cod de activare. Am tot cautat un cod dar nu am reusit sa gasesc. Ce rau imi pare, vreau sa-mi recuperez toate fisierele. Te rog sa ma scuzi daca sunt cam nepoliticos, dar ai tu vreun cod de activare la acest program? Sau ai putea tu sa-mi gasesti un cod de activare de pe internet? Ti-as multumi enorm de mult pentru asta! Te rog frumos. Iti voi da fundita daca ma ajuti si cu acest lucru.
Sal. ai un noroc mare sa ma prinzi on.
ontrack ar trebui activat inainte de a incepe scanarea.
pe partea cealalta eu as folosi intai easeus. dar daca tu spui ca Ontrack a gasit o mare parte, ok.
eu ce pot face e sa ti-l reinstalez cu licenta si sa iti recuperezi ceea ce a gasit. de asemenea eu as incerca Easeus...care de asemenea e de plata. Dar asta nu e o problema.
daca vrei ajutor instaleaza team, imi trimiti pass si id in mesaj privat si dupa ce le ai poti recupera linistit.
eu mai stau vreo 30 min.
Maine se poate? Imi poti trimite un mesaj privat cu ora cand poti face acest lucru? Ti-as multumi tare mult daca mai ajuta!
Maine o sa incerc sa fiu conectat pe la ora 21-21, 30
e bine? sper sa nu intervina nimic., ai iute nu pot deoarece nu ajung acasa. daca folosesti whatsapp scrie un nr de telefon in mesaj privat.
Da. Este bun intervalul orar pe care l-ai specificat! Multumesc anticipat.
Buna. in cazul in care nu ajung fix la ora specificata ai rabdare. ok?
Da, desigur.
Buna. esti?
Da, acum sunt.
Scrie id de team si pass
Multumesc pentru ajutor. Daca mai am nevoie de ajutor, iti voi scrie.
Ai recuperat ceva din ceea ce ai vrut?
Da. Oricum stiu ca nu puteam recupera totul.
Este posibil. Incearca cu ICare Data Recovery. Totusi, daca ai reinstalat windows-ul este foarte posibil sa nu mai gasesti aproape nimic, sau sa le gasesti dar sa fie corupte/imposibil de deschis. Incercarea moarte n-are si nici nu ai ce strica.