1. Ai umblat in BIOS? Sa stii ca de acolo se activeaza a doua placa de baza, cea montata de tine
2. Daca ai gresit ceva, in cel mai rau caz ai ars placa de baza, greu de spus, daca zici ca merge. Incearca cu BIOS-ul.
A zis "sunt incepator", mai bine nu il sfatui sa umble la bios. Mai bine il duce la un service sa ii spuna ce are ca nu il costa mult, sau sa il duca la cineva care se pricepe.
Pai ce sa nu conectezi la placa de baza cum trebuie, ca sa schimbi coolerul, singurul lucru pe care trebuia sa il faci era sa scoti mufa de la coolerul vechi, sa scoti coolerul vechi, dupa montai coolerul nou si conectai mufa lui pe placa de baza, atat. Tu ai dat placa de baza afara? Pune o poza cu placa de baza si cablurile sa ne dam seama si noi ce ai facut acolo.
Am scos placa de baza din calculator. Si nu a fost chiar usor sa montez cooler-ul. Poate niste cabluri nu le-am pus unde trebuie sau in pozitia corespunzatoare.
Nu am montat alta placa de baza, doar am schimbat cooler-ul de pe procesor.
Fa niste poze si pune pe postimg si lasa aici link-ul ca altfel nu avem cum sa ne dam seama ce se intampla acolo...
Lofot întreabă: