Windowsul tau e programat sa isi faca update-uri la utilitarele de securitate,(utilitare jalnice) iti recomand sa dezactivezi automatic update si sa iti iei tu un anti-virus free.
Control panel-> System and security-> Windows update, in stanga gasesti : change settings si selecteaza never check for updates si apesi OK.
De unde ai ajuns tu la concluzia asta? Actualizarile sunt menite sa-ti faca sistemul de operare mai stabil nu sa "te incurce"
Poate nu are licenta la windows.De asta il incurca.
Pai el nici nu stie ce e ala "windows updates". Si oricum nu ai nevoie de licenta pentru a instala actualizari.
Nu m-ai inteles. Odata cu actualizarile se verifica si w. Daca nu ai licenta iti intra Genuine.Am patit asta.Se face desktopul negru. Oricum este si un program pentru scoatere Genuine.
Pai eu unul imi aleg manual ce actualizari sa descarc/instalez si evit "Windows Genuine Advantage". In rest, fac actualizari in voie chiar daca n-am licenta.
Eu nu.De cand am patit-o mi-am luat licenta la w.
Am dat si eu update, ca tot omul. S-a reparat o eroare micuta si s-a dus naibi toate culoriule in timpul jocurilor. Oceanul era rosu, iarba mov, ..etc
Ar putea fi update-urile pentru windows. Nu sunt obligatorii dar necesare pentru buna functionare a sistemului de operare.Dar daca ai windows "piratat" nu ii da update ca o sa ai probleme. Daca e original da-i instal daca vrei.
Probabil un program instalat in calculator vrea sa se updateze (sa functioneze cu o varianta mai noua, imbunatatita) si iti da mesaj ca sa te informeze
AAALEXAAANDRUUU întreabă: