| Paraoanu_Daniel_2000 a întrebat:

Imi place f mult meseria de programator si hacker dar uneori cred ca sunt prea mic pt. Asta am 11ani. si imi este mai greu sa invat limbajele sa creez programe hackuri etc. Aveti vreo rez la aceasta solutie?

6 răspunsuri:
| Anonim340 a răspuns:

Mai trebuie sa crești. Inca nu stii in ce te bagiwinking

suntserios
| suntserios a răspuns:

In primul rand nu exista meseria de hacker. In al doilea rand la 11 ani invata ce ai tu de invatat. o sa vina si momentul cand vei incepe sa inveti si programarea

| Paraoanu_Daniel_2000 explică:

Bai eu is baia

| xBlaise a răspuns:

Iti place doar pentru ca ai auzit/ vazut ca este foarte frumos sa creezi programe, sa spargi site-uri, sa intrii in sql, php bla bla... Dar nu e chiar asa, cu timpul ai sa te plictisesti de aceste porcarii. Crede-ma stiu ce vorbesc si nu e deloc usor sa creezi programe complexe sau sa pui jos anumite site-uri foarte mari si chiar si mici daca au o protectie avansata si anti-ddos. Daca vei reusi, printr-o minune, sa spargi un site si firma unde este gazduit acel site sa aiba daune la un server esti bun de plata happy

| Paraoanu_Daniel_2000 explică:

Din caz ca nu stiti nu-s incepator in domeniul asta. Dar nici expert.nu sunt f bun dar macar eu vreau sa fac cv in viata.si eu nu vam cerut sa ma criticati vam cerut sugestii atat

| marius1245 a răspuns:

Invata sa folosesti linux