| ClaudiaMaria114 a întrebat:

Îmi puteți spune cum pun jocuri pe site-ul " Webnode ". Mi-am făcut un site cu numele " Jocuri Online " și vreau să-mi pun și jocuri. Am auzit la alții că trebuie să copiez codul (dar eu nu am găsit nciun cod) ba trebuie să copiez link-ul și acum nuștiu, și trebuie să-l pun pe " Html " dar unde mai este și ăsta? Vă rog să mă ajutați! Să îmi spuneți unde este Html și cum pot pune jocuri pe site (link-ul sau codul)?

DAU FUNDIȚĂ PENTRU CEL MAI BUN!

1 răspuns:
| Iris1997 a răspuns:

In primul rand Webnode la fel ca si Yolasite si altele este un site cu care iti faci un subsite. De exemplu la link tu ai xxxxx.webnode.ro sau.com ei bine pe aceste siteuri nu poti decat sa pui niste imagni, videoclipuri si sa faci tema site-ului cum vrei tu. Iti recomand sa folosesti hostinger care hosteaza gratuit siteuri. Tu trebuie sa descarci un anumit template care iti place (tema) dupa care o modifici cum vrei tu. Cat despre jocuri pe site ai nevoie de coduri, si de fisierele. java sau. cum or fi ele pe care le incarci in tema. Iar pentru aceste coduri si fisiere ori le cumperi de la cei ce au jocurile ori daca faci rost de ele prin alte metode poti fi dat in judecata pentru copyright si se ajunge la mai rau.