| Iuliant22 a întrebat:

Imi puteti recomanda o configuratie pc " gaming " 2000 lei. Sau sa il iau direct. Am un monitor FlexScan L661, Resolutie 1280x1024 daca ajuta cu cv. Daca puteti lasa link ar fi excelent.

Răspuns Câştigător
| Jipa95 a răspuns:

Http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2117626/
ti-am facut o configuratie ce poti rula cu ea orice joc in rezolutie de tip full hd detalii medium-high, dar o sa trebuiasca sa schimbi si monitorul.
Cu ~350 lei ai un monitor full hd http://www.pcgarage.ro/monitoare-led/lg/22m38d-b-215-inch-5ms-black/

| Iuliant22 explică (pentru Jipa95):

As prefera sa nu il schimb dar daca nu am ce face. Am vazut ca procesorul, memoria ram, si placa video sunt la reduceri dar as vrea sa cumpar asta pe la Craciun sau mai tarziu (Inceput 2017) se poate sa numai fie reducere sau sa coste mai mult? Si sper si monitorul sa coste mai putin @_@.

| CPAElites a răspuns (pentru Iuliant22):

Revin-o cu cateva zile inaintea achizitiei!
Prin decembrie vor fi lansate noile procesoare AMD Zen happy Cine stie ce raport pret/performanta vor avea big grin

| Iuliant22 explică (pentru Jipa95):

Am uitat dar trebuie sa schimb si cablurile? adica de la PC-ul pe care il am, cel care vine in monitor si ''unitate'' si cel care vine in '' unitate si in priza '' laughing)

3 răspunsuri: