Crysis 2, warhead, flatout 2, gta 4, prototype 1 si 2,, nfs the run si most wanted 2012 max payne 3, far cry 2 si 3, sniper ghost warrior, Call of duty black ops 1 si 2, modern warfare 2, 3 si 4, battlefield bad company 2, si battlefield 3. funda astea o sa-ti mearga cu siguranta pe pc-ul tau fiindca al meu are cam l afel specificatiile,,, FUNDA?
E un sistem gata facut de pe eMAG 100%, nu ti-l recomand, are carcasa slaba si sursa la fel, mai bine unu pe componente, ce buget ai? la ce rezolutie joci?
Ei bine am incercat merge black ops cu detalii maxime si rezolutie 1280x720
niciodata nu scade fps-ul sub 30.carcasa nu este ca cea de pe eMAG
eu ma gandeam sa ii adaug un radeon hd 6670 (amd dual graphics-integrata+dedicata=o placa video mai puternica) crezi ca as putea sa rulez call of duty black ops la 1920x1080?
Ai postat sa te lauzi cu ce scula ai sau chiar nu stii? pune jocuri si incearcale.dar daca deja stii configuratia la calc atunci mergi la un magazin de jocuri si pe carcasa pe spate undeva spune ce trebuie sa aiba un calc cerinte minime ca jocul sa poata fi jucat.cam asa vezi mai bine.alegi jocurile care iti plac si citesti cerinte minime.dar si pe net cred ca poti vedea asta.numai bine.
In special fps, dar si cele de racing. vreau doar o micuta lista si iti dau fundita