Nu te lasa sa il deschizi in Sony vegas sau nu te lasa sa il editezi? Daca e prima varianta, probabil ai un format nepermis, iar daca e a 2-a as spune ca mai degraba nu stii tu.
Incearca movie maker sau alte programe pentru incepatori, SonyVegas, AfterEffects, Pinnacle sunt programe profesionale care necesita ceva cunostinte
Corect spus, numai ca as dori adauga ca daca o persoana nu incearca nu are de unde sa invete.In primul rand sa se asigure ca formatul in care a fost facut acel video, sa reintre in formatele compatibile de la SonyVegas.Cat despre faptul de a invata, sunt mii de tutoriale pentru incepatori.
Deci cand deschid Sony Vegas si pun acel videoclip imi da un fel de eroare.
In fine. da-mi add pe mess sa ma ajuti si pe mine te rog. smecheruladrian225@yahoo.com mersi
Din pacate nu am timp.Sunt o persoana cu nevasta si copil, iar pe TPU intru doar cand am timp. Daca tot vrei sa inveti, dai search pe videotutorial.ro,si vei gasi tot ceea ce iti trebuie.Succes!
Cum e videoclipu pe care l-ai filmat amv, wmv, mp4? daca nu e asa nu te lasa..incearca sa faci setari la bandicam ca sa til faca asa.
Nu mai tin minte, scuze ti-as spune daca imi aduc aminte.