Nu imi este util raspunsul tau. Macar daca vrei un tricou da si niste raspunsuri mai lungi!
Am deja destule.Asa ca nu ma mai intereseaza inca unul. Daca iti este greu sa intelegi ce am vrut sa spun doar din doua propozitii ma indoiesc sa intelegi dintr-un text mai lung.O zi buna!
Ce raspuns mai lung de atat o fi vrut? Era altceva daca ziceai
"In acesta tara denumita Romania pozitionata in Europa, mai exact in sud-estul Europei nu vei vedea niciodata centre de reciclare a produselor electronice si electrocasnice care ofera respectivele produse colectate de la cetateti in mod gratuit persoanele care au nevoie de ele. Respectivele centre de colectare, precum majoritatea firmelor din Romania, doresc venituri rapide si eventual fara a plati taxele si impozitele aferente. Astfel s-a nascut acesta afacere, probabil ilegala, in care deseurile colectate in loc sa fie reciclate si casate conform unor legi cu privire la protectia mediului date de Guvernul Romaniei, lege pentru care platim si taxa verde daca nu ma insel, firmele de profil vand aceste produse mai departe ca si produse second hand."
Este mai clar acum?
Probabil ca asa ar fi vrut.
De unde esti si cum te conectezi la net daca zici ca nu ai calculator? S-ar putea in curind sa am la dispozitie un sistem partial pentru donat.
1- am mentionat ca am nevoie de un calculator pentru a invata informatica. nu asta e important.
2- nu vreau sa cumpar ci sa primesc ca o donatie gratis (macar cautati pe google in engleza sa vedeti ca asa se face pe la altii)
3- doar te-am atentionat darrio. nu am nimic cu nimeni, doar cautam un raspuns util.
4- nu vreau sa supar pe nimeni, doar inerc sa fac ceea ce trebuie pe acest site.
Asa se face pe la altii.Ai spus bine.Dar la noi ca la nimeni.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: