| Mollton a întrebat:

imi puteti sugera un laptop bun pentru jocuri da nu foarte scump. ceva gen 2 milioane.

Răspuns Câştigător
| Neinteresant222 a răspuns:

NU ai sa gasesti ceea ce cauti.
Numa daca nu se indura careva sa isi faca pomana, acum in prag de sarbatori.
Iti recomand o tableta la 4-5 milioane, care cu siguranta ii mai buna decat un laptop la 2 milioane.

10 răspunsuri:
| GreenSky a răspuns:

Nu vei gasi un laptop bun cu 2 milioane!

| Mollton explică (pentru GreenSky):

Da nu imi trebuie cal mai bun
imi trebuie unu la care sa nu imi mearga jocurile sacadat.gen minecraft (ca calculatoru il amm de vreo 7 ani)si merge sacadat si ma enerveaza.nu este nici un laptop asa la 2 milioane la care sa nu imi mearga sacadat?

| gr33c3 a răspuns:

Laptop la 2 milioane laughing te auzi ce spui? poate 20

| Ruben04 a răspuns:

Frate tu nu auzi ce scrii laughing nu pot sa ti recomand la 2 milioane sad

| XxXNotForKiidsXxX a răspuns:

Nu exista lapto-puri la 2 milioane, cele mai ieftine sunt la 1128 ronwinking

| UnCorpSanatos a răspuns:

Laptopurile noi sunt de la vreo 700-800 de RON cele mai slabe care sacadeaza si cand au 3-4 programe deschise, unul pentru gaming ar fi pe la 1500-1600 de lei. Si daca gasesti ceva la 2 milioane pe internet second hand nu da banii doar pe o carcasa goala sau pentru un laptop care nu mai poate fi reparat.

| catamiru a răspuns:

Nu cred ca ai sa gasesti cu 2 mil si bun si ieftin :)), dar eu iti recomand asta https://www.orange.ro/......pc-1001pxd este foarte mic si poti sa.l iei cu tine peste tot, asa am si eu numai ca este culoarea alba si este foarte bun. fundita?:X

| Florin_Marius_1994 a răspuns:

Daaaa... unu de jucarie si iti mai raman si bani.

| alexandra99danila a răspuns:

Da este marca Acer si il poti gasi in diferite magazine.

| Mollton explică:

(Promoţie Laptopuri - Laptopuri la Preţuri Incredibile - eMAG.ro)am mai cautat si de pe pagina aceasta imi puteti da niste sugestii?